Futaba SBUS dekodér SBD-1 20cm

Kód
FUT5102500
Značka
Futaba
Dostupnost
Cena:
1 190 Kč
s DPH

Dekodér S-BUS umožňující připojení až tří klasických serv ke sběrnici S-BUS s kabely o celkové délce 20 cm. Vhodný pro analogová i digitální serva se standardním napájením 4,8-6,0 V (4-5čl. NiMH). Nelze použít pro S-BUS2.

Kabelový dekodér S-BUS umožňující připojení až tří klasických serv k sériové sběrnici S-BUS, vhodný pro analogová i digitální serva se standardním napájením 4,8-6,0 V (4-5čl. NiMH). Nelze použít pro sběrnici S-BUS2. Jednotlivým výstupům SBD-1 je možno přiřadit libovolná čísla kanálů, takže připojená klasická serva budou reagovat na řídící signál daného kanálu. Čísla kanálů je výstupům dekodéru možno přiřadit s pomocí: SBC-1 programátoru S.BUS kanálů USB progra ... více »

Kabelový dekodér S-BUS umožňující připojení až tří klasických serv k sériové sběrnici S-BUS, vhodný pro analogová i digitální serva se standardním napájením 4,8-6,0 V (4-5čl. NiMH). Nelze použít pro sběrnici S-BUS2.

Jednotlivým výstupům SBD-1 je možno přiřadit libovolná čísla kanálů, takže připojená klasická serva budou reagovat na řídící signál daného kanálu. Čísla kanálů je výstupům dekodéru možno přiřadit s pomocí:

  • SBC-1 programátoru S.BUS kanálů
  • USB programátoru CIU-3 nebo CIU-2 s obslužným programem pro PC
  • vysílače Futaba umožňujícího nastavování S:BUS serv

Při programování dekodéru se postupně pomocí nastavovacího tlačítka volí jednotlivé výstupy dekodéru a programovacím zařízením se přiřadí požadované kanály. Činnost dekodéru je signalizována LED diodou.

Používání dekodéru: Vstup SBD-1 se zapojí do S.BUS portu přijímače (nebo do rozbočovače zapojeného do S.BUS portu) a na výstupy se připojí klasická serva (analogová i digitální). Připojit je možné rovněž i S.BUS servo; v tom případě bude S.BUS servo pracovat jako klasické na kanálu, který je nastaven pro daný výstup SBD-1, nikoliv na kanálu uloženém v paměti serva..

Sada obsahuje: dekodér SBD-1, návod.

Napájení (jmenovité napětí) [V]4.8 - 6
Délka s kabely [mm]200
Délka [mm]41.8
Šířka [mm]12.3
Výška [mm]8.4

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ