UHU Hart 35g roztokové lepidlo

Kód
UHU9581
Značka
UHU
Dostupnost
Cena:
145 Kč
s DPH

Univerzální čiré roztokové "acetonové" lepidlo pro lepení balsy, dřevitých materiálů a pro kombinační lepení s dalšími materiály jako jsou kovy, plasty aj. Není vhodné pro lepení PP, PE a pěnového polystyrenu.

UHU Hart 35g : Velmi kvalitní speciální rychleschnoucí transparentní lepidlo pro modeláře, hobby a opravy v domácnosti. Lepidlo odolává vodě, olejům, ředěným kyselinám, louhům. ROZSAH POUŽITÍ:Je vhodné pro lepení balsy, dřevitých materiálů a je také vhodné pro kombinační lepení s dalšími materiály jako jsou kovy, plasty aj. Není vhodné pro lepení PP, PE a pěnového polystyrenu. NÁVOD K POUŽITÍ:Lepené plochy musí být čisté, suché a odmaštěné.Lepidlo naneste jednostranně nebo oboustranně přitlačte k sobě a zafixujte.Tip pro lepení: u tvrdých povrchů materiálů a uzavřených lepených konstrukcí použijte metodu dvojího lepení - lepidlo naneste na obě strany, nechejte zaschnout 2 minuty a pak naneste lepidlo jednostranně a přitlačte k sobě. Produkt obsahuje látky klasifikované jako nebezpečné ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008. Podrob ... více »

UHU Hart 35g

Velmi kvalitní speciální rychleschnoucí transparentní lepidlo pro modeláře, hobby a opravy v domácnosti. Lepidlo odolává vodě, olejům, ředěným kyselinám, louhům.

ROZSAH POUŽITÍ:
Je vhodné pro lepení balsy, dřevitých materiálů a je také vhodné pro kombinační lepení s dalšími materiály jako jsou kovy, plasty aj. Není vhodné pro lepení PP, PE a pěnového polystyrenu.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Lepené plochy musí být čisté, suché a odmaštěné.
Lepidlo naneste jednostranně nebo oboustranně přitlačte k sobě a 
zafixujte.
Tip pro lepení: u tvrdých povrchů materiálů a uzavřených lepených konstrukcí použijte metodu dvojího lepení - lepidlo naneste na obě strany, nechejte zaschnout 2 minuty a pak naneste lepidlo jednostranně a přitlačte k sobě.


Produkt obsahuje látky klasifikované jako nebezpečné ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008. Podrobné informace viz sekce "Ke stažení".

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ