UHU MAX REPAIR 8g čiré pružné lepidlo

Kód
UHU27095
Značka
UHU
Dostupnost
Cena:
105 Kč
s DPH

Extrémně silné, čiré a pružné lepidlo bez rozpouštědel na bázi MS polymeru. Vhodné pro savé i nesavé materiály jako je dřevo, kůže, kovy, sklo, plasty, guma, porcelán, kámen a mnoho dalších, nevhodné pro PE, PP, teflon.

UHU MAX REPAIR 8g : Extrémně silné a pružné lepidlo pro všechny druhy lepení a oprav. Lepí savé i nesavé materiály a to i navzájem mezi sebou. Pro vnitřní i venkovní použití. Vodě odolné. Vyplňující a přetíratelné. Odolné stárnutí, vibracím a UV záření. Teplotní odolnost: -40 do +120°C. Čiré. Bez rozpouštědel. ROZSAH POUŽITÍ:Vhodné pro savé i nesavé materiály jako je dřevo, kůže, kovy, sklo, plasty, guma, porcelán, kámen a mnoho dalších, nevhodné pro PE, PP, PTFE. NÁVOD K POUŽITÍ:Lepené plochy musí být čisté, suché a odmaštěné. Naneste lepidlo na jeden z lepených povrchů a lepené díly spojte. Korekce je možná po dobu 5 minut, konečné pevnosti je dosaženo přibližně po 24 hodinách. ODKAZ NA VIDEO:https://youtu.be/9hWPa4B_-cE Produkt neobsahuje látky klasifikované jako nebezpečné ... více »

UHU MAX REPAIR 8g

Extrémně silné a pružné lepidlo pro všechny druhy lepení a oprav.
Lepí savé i nesavé materiály a to i navzájem mezi sebou.
Pro vnitřní i venkovní použití.
Vodě odolné.
Vyplňující a přetíratelné.
Odolné stárnutí, vibracím a UV záření.
Teplotní odolnost: -40 do +120°C.
Čiré.
Bez rozpouštědel.

ROZSAH POUŽITÍ:
Vhodné pro savé i nesavé materiály jako je dřevo, kůže, kovy, sklo, plasty, guma, porcelán, kámen a mnoho dalších, nevhodné pro PE, PP, PTFE.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Lepené plochy musí být čisté, suché a odmaštěné. Naneste lepidlo na jeden z lepených povrchů a lepené díly spojte. Korekce je možná po dobu 5 minut, konečné pevnosti je dosaženo přibližně po 24 hodinách.

ODKAZ NA VIDEO:
https://youtu.be/9hWPa4B_-cE


Produkt neobsahuje látky klasifikované jako nebezpečné ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ