Syma X15A 4 kvadrokoptéra RTF - bílá

Kód
SY15A
Značka
SYMA
Dostupnost
Cena:
890 Kč
s DPH

Mini kvadrokoptéra pro létání uvnitř i venku a 144mm rotory a 250mAh akumulátorem. Vyznačuje se inteligentními funkcemi jako start a přistání jedním tlačítkem, barometrické udržování výšky letu, headless mode nebo možnost 360° akrobatických obratů.

Syma X15A je kvadrokoptéra sestávající z kombinace netradičního vzhledu a moderních technologií. S inteligentními vlastnostmi, jako jsou stabilní visení, ovládání vzletu a přistání jedním tlačítkem, nebo přemety, je ovládání letounu jednodušší, zábavnější a vhodné pro každého. Pokročilá technologie snímání atmosferického tlaku zajišťuje stabilní visení. Nová funkce "Let jedním stiskem" kombinuje tlačítka pro vzlétávání a přistávání, a zajišťuje tak snadné ovládání, vhodné i pro začátečníky. Při aktivaci "bezhlavého" režimu je dron ovládán stále stejně, nehledě na směr míření jeho "hlavy", a záleží pouze na směru dálkového ovladače. Pro zpestření létání je dron vybaven možností provádět různé akrobatické kousky, jako poskoky nahoru a dolů, létání ze strany na stranu, nebo dokonce přemety. Dron X15A je chráněn proti vybití, kdy při nízké hladině akumulátoru rozbliká kontrolky a dává tak signál pro při ... více »

Syma X15A je kvadrokoptéra sestávající z kombinace netradičního vzhledu a moderních technologií. S inteligentními vlastnostmi, jako jsou stabilní visení, ovládání vzletu a přistání jedním tlačítkem, nebo přemety, je ovládání letounu jednodušší, zábavnější a vhodné pro každého. Pokročilá technologie snímání atmosferického tlaku zajišťuje stabilní visení. Nová funkce "Let jedním stiskem" kombinuje tlačítka pro vzlétávání a přistávání, a zajišťuje tak snadné ovládání, vhodné i pro začátečníky. Při aktivaci "bezhlavého" režimu je dron ovládán stále stejně, nehledě na směr míření jeho "hlavy", a záleží pouze na směru dálkového ovladače. Pro zpestření létání je dron vybaven možností provádět různé akrobatické kousky, jako poskoky nahoru a dolů, létání ze strany na stranu, nebo dokonce přemety. Dron X15A je chráněn proti vybití, kdy při nízké hladině akumulátoru rozbliká kontrolky a dává tak signál pro přistání, a proti přepětí tak, že při zaseknutí nebo ztrátě vrtule automaticky zastaví pohon. Díky odolné a aerodynamické konstrukci z plastu ABS je letoun odolný i proti mechanickému namáhání, korozi, a nebo proti vlivu větru. Je napájen z akumulátoru o kapacitě 250 mAh, což zajišťuje dostatek energie až pro 7 minut letu a čas potřebný k plnému nabití je 80 minut.

AkumulátorLi-ion 3,7 V
Kapacita [mAh]400
Doba letu [min]11
Doba nabíjení [min]80
Baterie vysílače4×AA (nejsou součástí balení)
Dosah [m]25
Hmotnost [g]63
Rozměry [cm]28,9×28,9×5,1 - 0
Frekvence [GHz]2.4

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ