BULLET ST Flux RTR s 2,4GHz RC soupravou

Kód
HPI110662
Značka
HPI
Dostupnost
Cena:
8 990 Kč
s DPH

Truggy v měřítku 1:10 se střídavým motorem Flux a regulátorem EMH-3S, 4WD pohonem. 8 olejových tlumičů, kuličková ložiska, kompletní RTR set včetně RC soupravy 2,4Ghz.

Bullet ST je truggy v měřítku 1:10 s pohonem 4WD a je poháněná výkonným střídavým motorem Flux. Obousměrný regulátor otáček je vybaven ventilátor zajišťující jeho nucené chlazení. Velkou výhodou je možnost použít jako pohonnou aku buď 6-7 článkovou sadu NiMH nebo 2-3S LiPo. Šasi Bulletu je vyrobeno z 3mm slitiny 6061-T6, diferenciály přední a zadní nápravy jsou planetové. Model je kompletně osazen kuličkovými ložisky. Kola jsou nezávisle zavěšena a odpružena osmi olejovými tlumiči s dlouhým zdvihem. Rozměrný RC box pohodlně pojme nejen přijímač, ale i pohonný akumulátor. Geometrie je kompletně seřiditelná pro optimální nastavení jízdních vlastností. Součástí RTR setu je kompletně sestavený model s namontovaným motorem, regulátorem a nově s dvoukanálovou RC soupravou 2,4Ghz. Aku a nabíječ NEJSOU součástí. 100% sestavený model Výkonný střídavý motor Flux Obou ... více »

Bullet ST je truggy v měřítku 1:10 s pohonem 4WD a je poháněná výkonným střídavým motorem Flux. Obousměrný regulátor otáček je vybaven ventilátor zajišťující jeho nucené chlazení. Velkou výhodou je možnost použít jako pohonnou aku buď 6-7 článkovou sadu NiMH nebo 2-3S LiPo.

Šasi Bulletu je vyrobeno z 3mm slitiny 6061-T6, diferenciály přední a zadní nápravy jsou planetové. Model je kompletně osazen kuličkovými ložisky. Kola jsou nezávisle zavěšena a odpružena osmi olejovými tlumiči s dlouhým zdvihem. Rozměrný RC box pohodlně pojme nejen přijímač, ale i pohonný akumulátor. Geometrie je kompletně seřiditelná pro optimální nastavení jízdních vlastností.

Součástí RTR setu je kompletně sestavený model s namontovaným motorem, regulátorem a nově s dvoukanálovou RC soupravou 2,4Ghz. Aku a nabíječ NEJSOU součástí.

  • 100% sestavený model
  • Výkonný střídavý motor Flux
  • Obousměrný regulátor HPI Flux EMH-3S
  • RC souprava 2,4Ghz
  • Kompletně osazeno kuličkovými ložisky
  • Nastavitelná geometrie
  • Nalakovaná karosérie včetně polepů
  • Možnost provozu na NiMh i LiPo aku

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ