Nalepovací držák PGYTECH pro sportovní kamery (P-GM-126)

Kód
PGB657
Značka
PGYTECH
Dostupnost
Cena:
899 Kč
s DPH

Se samolepícím držákem sportovní kamery zachytíte každý důležitý snímek. Držák lze připevnit k plochým i zakřiveným povrchům a zachytit tak pohyblivé záběry. Funguje dokonce i na povrchy, jako jsou helma nebo palubní desky.

SNADNÁ MONTÁŽ A ODDĚLENÍ Snadno odnímatelná základna je ideální pro pohyb mezi záběry a lokacemi. Můžete dokonce ponechat základnu tak, jak je, a uložit spojovací držák pro budoucí použití, abyste si ušetřili čas, až jej budete chtít použít příště. NEPUSTÍ A DOKONCE JE VČETNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŠŇŮRY. Základna používá 3M pásku VHB, aby se pevně přilepila na jakýkoli hladký povrch.Na stranu helmy můžete také připevnit bezpečnostní šňůru jako zvláštní opatření pro případ, že by kamera spadla. (není součástí balení) Nosnost ≤ 300 g Pracovní teploty: -10°C - 40°C První použití: Ujistěte se, že nejprve stisknete a podržíte, aby se držák zafixoval na místě. Teplota v místnosti by měla být alespoň 10° C. Pokud je teplota nižší, pak nejprve pomocí fénu nebo ohřívače zahřejte místo, na které budete zařízení montovat, a zároveň stiskněte a ... více »

SNADNÁ MONTÁŽ A ODDĚLENÍ

Snadno odnímatelná základna je ideální pro pohyb mezi záběry a lokacemi. Můžete dokonce ponechat základnu tak, jak je, a uložit spojovací držák pro budoucí použití, abyste si ušetřili čas, až jej budete chtít použít příště.

NEPUSTÍ A DOKONCE JE VČETNĚ BEZPEČNOSTNÍ ŠŇŮRY.

Základna používá 3M pásku VHB, aby se pevně přilepila na jakýkoli hladký povrch.
Na stranu helmy můžete také připevnit bezpečnostní šňůru jako zvláštní opatření pro případ, že by kamera spadla. (není součástí balení)

Nosnost ≤ 300 g

Pracovní teploty: -10°C - 40°C

První použití: Ujistěte se, že nejprve stisknete a podržíte, aby se držák zafixoval na místě. Teplota v místnosti by měla být alespoň 10° C. Pokud je teplota nižší, pak nejprve pomocí fénu nebo ohřívače zahřejte místo, na které budete zařízení montovat, a zároveň stiskněte a držte držák v této poloze. Před prvním použitím vyčkejte více než 24 hodin. Při použití tohoto produktu pro venkovní fotografování se prosím ujistěte, že rychlost je přísně kontrolována pod 80 km/h.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ