Startovací sada airbrush pistole HB-040 (tryska 0,4 mm) a kompresoru DC-25

Kód
SM22021
Značka
SPARMAX
Dostupnost
Cena:
4 490 Kč
s DPH

Kompletní airbrush startovací sada pistole a kompresoru (max 30 psi) pro široké využití od modelářství, přes nehtová studia až po zdobení dortů. Dvojčinná pistole s možností přestavby na jednočinné provedení. Hlučnost cca 45 dB.

Bezolejový pístový kompresor nevyžaduje žádnou údržbu. Maximální tlak kompresoru 30 psiVáha kompresoru 0,4 kg Rozměry kompresoru 10x5x10,5 cmSoučástí setu je flexibilní hadice o délce 1,7m Součástí setu je dvoučinná pistole HB-040 (balení obsahuje adaptér pro přestavbu na jednočinnou), kompresor DC-25, síťový adaptér a příslušenství pro připojení. Poznámka: Šroubovací koncovka s trnem není součástí balení, balení obsahuje již jen komplet se šroubovacími závity. Pro provoz není třeba nic dokupovat. ... více »

Bezolejový pístový kompresor nevyžaduje žádnou údržbu.

Maximální tlak kompresoru 30 psi
Váha kompresoru 0,4 kg
Rozměry kompresoru 10x5x10,5 cm
Součástí setu je flexibilní hadice o délce 1,7m

Součástí setu je dvoučinná pistole HB-040 (balení obsahuje adaptér pro přestavbu na jednočinnou), kompresor DC-25, síťový adaptér a příslušenství pro připojení.

Poznámka: Šroubovací koncovka s trnem není součástí balení, balení obsahuje již jen komplet se šroubovacími závity. Pro provoz není třeba nic dokupovat.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ