USB Interface sada AeroflyRC7/8/9 pro HoTT/Jeti/Core

Kód
IK3031020
Značka
IKARUS
Dostupnost
Cena:
1 379 Kč
s DPH

USB rozhraní pro použití s přijímači s PPM výstupem (Jeti a Powerbox CORE) a Graupner-HoTT s Sum-0 pro ovládání simulátoru Aerofly RC7, RC8 nebo RC9.

Jednoduše připojte toto USB rozhraní k volnému USB portu počítače a propojte s přijímačem Graupner HoTT přes SUM0-signál. Rozhraní bude automaticky rozpoznáno počítačem a může tak být použito s aeroflyRC7/RC8 a lze tak létat bezdrátově. Obsah balení: - USB rozhraní- propojovací kabel V Graupner vysílači je třeba nastavit: TELEMETRY → SET, SHOW → RX SERVOTEST → CHANNEL OUT TYPE to SUM0 ... (poslední číslo kanálu přijímače) a propojit kabel do totožné pozice v přijímači. Signál je vždy na posledním kanále. Upozornění: V současné době není podporován SUMD, kterým disponují nejnovější přijímače Graupner/SJ ... více »

Jednoduše připojte toto USB rozhraní k volnému USB portu počítače a propojte s přijímačem Graupner HoTT přes SUM0-signál. Rozhraní bude automaticky rozpoznáno počítačem a může tak být použito s aeroflyRC7/RC8 a lze tak létat bezdrátově.

Obsah balení:
- USB rozhraní
- propojovací kabel

V Graupner vysílači je třeba nastavit: TELEMETRY → SET, SHOW → RX SERVOTEST → CHANNEL OUT TYPE to SUM0 ... (poslední číslo kanálu přijímače) a propojit kabel do totožné pozice v přijímači. Signál je vždy na posledním kanále.

Upozornění:
V současné době není podporován SUMD, kterým disponují nejnovější přijímače Graupner/SJ

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ