SKY RC eN18

Kód
3SK1184
Značka
SKY RC
Dostupnost
Cena:
479 Kč
s DPH

Malý nabíječ pro 4-8 čl. NiMH akumulátory s nabíjecím proudem 1,2 A s automatickou delta-peak detekcí. Napájení síťové 230 V/50 Hz. LED signalizace průběhu nabíjení. Výstup s konektorem Tamiya.

Nabíječ Sky RC eN18 je velmi jednoduchý „krabičkový" nabíječ se síťovým napájením pro rekreační jezdce a letce pro nabíjení 4-8čl. NiMH akumulátorů. Je ideálním doplňkem „setových" stavebnic (především aut, lodí, tanků, stavebních strojů...) umožňující jednoduché nabíjení doma nebo je výborným společníkem na cesty, kdy s sebou nechcete „tahat" velký, těžký a drahý nabíječ. Nabíjecí proud 1,2 A spolehlivě vyhoví pro většinu NiMH akumulátorů používaných v rekreačních modelech. Nabíjený akumulátor se připojuje prostřednictvím nabíjecího kabelu se standardním konektorem Tamiya. Nabíjení řídí automatika s delta-peak detekcí, průběh nabíjení je signalizován dvoubarevnou LED diodou na nabíječi. Základní funkce ... více »

Nabíječ Sky RC eN18 je velmi jednoduchý „krabičkový" nabíječ se síťovým napájením pro rekreační jezdce a letce pro nabíjení 4-8čl. NiMH akumulátorů. Je ideálním doplňkem „setových" stavebnic (především aut, lodí, tanků, stavebních strojů...) umožňující jednoduché nabíjení doma nebo je výborným společníkem na cesty, kdy s sebou nechcete „tahat" velký, těžký a drahý nabíječ. Nabíjecí proud 1,2 A spolehlivě vyhoví pro většinu NiMH akumulátorů používaných v rekreačních modelech.

Nabíjený akumulátor se připojuje prostřednictvím nabíjecího kabelu se standardním konektorem Tamiya. Nabíjení řídí automatika s delta-peak detekcí, průběh nabíjení je signalizován dvoubarevnou LED diodou na nabíječi.

Základní funkce

  • Síťové napájení 230 V/50-60 Hz
  • Pro nabíjení 4-8 NiMH článků
  • Nabíjecí proud 1,2 A
  • Nabíjení s delta-peak detekcí pro NiMH
  • Provozní stavy nabíječe signalizovány dvoubarevnou LED diodou
  • ochrana vůči zkratu a přepólování na výstupu
  • Standardní konektor Tamiya
  • Kompaktní plastová skříňka, kapesní rozměry

Sada nabíječe obsahuje: nabíječ Sky RC eN18, návod.

Vstupní napětí (síťové - AC) [V]230
Nabíjecí proud [A]1.2
NiMH [čl.]4 - 8
Délka [mm]85
Šířka [mm]50
Výška [mm]54
Hmotnost [g]120

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ