67" Extra 330SC scale 22% (1 700 mm) 20ccm (zeleno/bílo/černá)

Kód
4ST17321-GWB
Značka
Pilot RC
Dostupnost
Zrušená položka

ARF stavebnice polomakety akrobatického speciálu o rozpětí 1 700 mm, určená pro pohon spalovacím benzínovým motorem o obsahu 20 ccm nebo elektromotorem. Velmi lehká konstrukční stavba, potah fólií Oracover, mnoho uhlíkových dílů.

Akrobatický model Pilot RC Extra 330SC 1 700 mm je speciálně konstruován pro 3D i precizní klasickou akrobacii, ale zábavu si s ním užijete i při zcela rekreačním víkendovém polétání. Vyznačuje se pevnou, ale velmi lehkou konstrukcí z balsy a překližky s rozsáhlým využitím uhlíkových a laminátových komponent a výztuh ze slitin hliníku. Extra 330SC 1 700 mm je určen pro pohon elektromotorem a 6S baterií nebo benzínovým motorem 20 ccm. Pro ARF stavebnice Pilot RC je typická velmi vysoká předpracovanost – všechny části draku jsou samozřejmě sestavené a potažené nažehlovací fólii Oracover – ale tím to nekončí! Lankové náhony směrovky a táhla kormidel j ... více »

Akrobatický model Pilot RC Extra 330SC 1 700 mm je speciálně konstruován pro 3D i precizní klasickou akrobacii, ale zábavu si s ním užijete i při zcela rekreačním víkendovém polétání. Vyznačuje se pevnou, ale velmi lehkou konstrukcí z balsy a překližky s rozsáhlým využitím uhlíkových a laminátových komponent a výztuh ze slitin hliníku. Extra 330SC 1 700 mm je určen pro pohon elektromotorem a 6S baterií nebo benzínovým motorem 20 ccm.

Pro ARF stavebnice Pilot RC je typická velmi vysoká předpracovanost – všechny části draku jsou samozřejmě sestavené a potažené nažehlovací fólii Oracover – ale tím to nekončí!

  • Lankové náhony směrovky a táhla kormidel jsou nainstalované.
  • Laminátový kryt motoru je nastříkaný a předinstalovaný – zbývá jen vyříznout případné otvory dle vašeho motoru a tlumiče.
  • Palivová nádrž je součástí modelu.
  • Motorová přepážka je nainstalovaná (součástí je i přepážka pro elektromotor).
  • Kryt kabiny je předsestavený a nastříkaný.
  • Součástí modelu jsou přepravní obaly na křídla

Další věc, která se vám bude líbit, je příslušenství dodávané ve stavebnicích Pilot RC:

  • Předvrtané laminátové páky kormidel
  • Uhlíkové trubkové spojky křídla a vodorovné ocasní plochy
  • Uhlíkové podvozkové nohy upevňované šrouby pro snadnou demontáž pro přepravu v menším autě
  • Uhlíková ostruha
  • Podvozková kola s duralovými ráfky

Pro snadnou přepravu je hlavní křídlo dvoudílné s uhlíkovou trubkovou spojkou.

Rozpětí [mm]1700
Délka [mm]1600
Hmotnost [g]3440
Plocha křídla [dm2]58.3
Ovládané funkceS,V,K(2),M
Náročnost stavbyS2
Náročnost pilotážeP3,P4

Hmotnost je udávána vč. 6S baterie 4500 mAh

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ