Klíč 4 v 1 ( nástrčkový 8/10mm, Imbus 4/5mm)

Kód
UR8302X
Značka
Ultimate Racing
Dostupnost
Cena:
549 Kč
s DPH

Tento klíč UR Pro-T. Jedná se o velmi univerzální a jedinečný nástroj pro nitro závodníky a bude určitě jedním z nejcennějších nástrojů ve vaší sadě nářaďí. Součástí řady UR Pro Tools je tento kombinovaný klíč s několika užitečnými nástroji, z nichž bude mít prospěch každý nitro závodník: Jako 10mm nástrčkový klíč pro uvolnění / utažení matic spojky, jako 8mm prodloužený klíč pro žhavicí svíčky a jako 5mm šestihranný klíč pro 5mm imbusové matice nebo seřízení otočného čepu Lehká konstrukce zajišťuje, že je nástroj super lehký a přitom ergonomický pro pohodlné ovládání a maximální uchopení. S vyrytým logem Ultimate Racing. ... více »

Tento klíč UR Pro-T. Jedná se o velmi univerzální a jedinečný nástroj pro nitro závodníky a bude určitě jedním z nejcennějších nástrojů ve vaší sadě nářaďí. Součástí řady UR Pro Tools je tento kombinovaný klíč s několika užitečnými nástroji, z nichž bude mít prospěch každý nitro závodník: Jako 10mm nástrčkový klíč pro uvolnění / utažení matic spojky, jako 8mm prodloužený klíč pro žhavicí svíčky a jako 5mm šestihranný klíč pro 5mm imbusové matice nebo seřízení otočného čepu Lehká konstrukce zajišťuje, že je nástroj super lehký a přitom ergonomický pro pohodlné ovládání a maximální uchopení. S vyrytým logem Ultimate Racing.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ