TROPHY 3,5 Buggy RTR s 2,4GHz RC soupravou

Kód
HPI107012
Značka
HPI
Dostupnost
Cena:
10 490 Kč
s DPH

Model 1:8 Buggy se 3,5ccm spalovacím motorem v RTR verzi s vysílačem 2,4GHz a nalakovanou karoserii.

Model Trophy 3,5 Buggy se řadí do stále oblíbenější kategorie RC modelů aut. Uspokojí nejen zájemce o rekreační poježdění, ale stejně tak vyhoví, jako první model pro závodní využití. K pohonu je použit výkonný a spolehlivý motor Nitro Star F3,5. Co se týká konstrukce podvozku, ta vychází z osvědčených a prověřených standardů v této kategorii. Veliký důraz je u tohoto modelu kladen na odolnost a minimální poruchovost podvozku. Aby bylo zajištěno optimální chování modelu i v tom nejnáročnějším terénu je geometrie kompletně nastavitelná. K dobrým jízdním vlastnostem přispívá i čtveřice olejových kovových tlumičů s dlouhým zdvihem a skrutný stabilizátor na zadní nápravě. To že u HPI mysleli doslova na všechno je vzduchový filtr v tzv. "mokrém" provedení což umožňuje provoz i ve vlhkém prostředí. Kola s elegantními sedmipaprskovými disky jsou obuta do pneumatik ... více »

Model Trophy 3,5 Buggy se řadí do stále oblíbenější kategorie RC modelů aut. Uspokojí nejen zájemce o rekreační poježdění, ale stejně tak vyhoví, jako první model pro závodní využití. K pohonu je použit výkonný a spolehlivý motor Nitro Star F3,5.

Co se týká konstrukce podvozku, ta vychází z osvědčených a prověřených standardů v této kategorii. Veliký důraz je u tohoto modelu kladen na odolnost a minimální poruchovost podvozku. Aby bylo zajištěno optimální chování modelu i v tom nejnáročnějším terénu je geometrie kompletně nastavitelná. K dobrým jízdním vlastnostem přispívá i čtveřice olejových kovových tlumičů s dlouhým zdvihem a skrutný stabilizátor na zadní nápravě. To že u HPI mysleli doslova na všechno je vzduchový filtr v tzv. "mokrém" provedení což umožňuje provoz i ve vlhkém prostředí. Kola s elegantními sedmipaprskovými disky jsou obuta do pneumatik se speciálně navrženým vzorkem.

Součástí je kompletně sestavený model s namontovaným motorem Nitro Star F3,5 a volantovou RC soupravou v pásmu 2,4Ghz.

Pro zprovoznění budete potřebovat základní Nitro sadu startovací sadu (HPI110605) a Nitro palivo (20 - 25%).

Délka [mm]518
Šířka [mm]300
Výška [mm]180
Rozvor [mm]333

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ