PH001 CLASSIC 40 ARF 1445mm rozp.

Kód
4ST16014
Značka
PHOENIX MODEL
Dostupnost
Zrušená položka

Školní a cvičný hornoplošník pro motory 6,5-8ccm s křídlem s polosouměrným profilem, ovládaná křidélka, směrovka a výškovka. Konstrukční trup a nosné plochy.

Klasický cvičný hornoplošník pro dvoudobé motory 6,5-8 ccm celobalsové konstrukce. Křídlo s polosouměrným profilem o velké nosné ploše zaručuje výborné vlastnosti i v letu na zádech; přitom zajišťuje dobré vlastnosti i při nízkých rychlostech. Díky tomu je Classic 40 "přístupný" pro úplné začátečníky, ale dobře si s ním o víkendech dobře zalétají a zarelaxují i zkušení piloti. Křídlo je dvoudílné; podvozek je tříkolový s řiditelnou příďovou nohou. Trup je klasická "bedýnka" s balsovými bočnicemi a překližkovými přepážkami, ocasní plochy jsou konstrukční celobalsové. Podvozek je tříkolový, drátový, s řiditelnou příďovou nohou. Stavebnice obsahuje polyesterovou fólií potažené křídlo, trup a ocasní plochy (závěsy kormidel jsou již zalepeny), motorové lože, kompletní sadu drobného příslušenství, předohýbaný drátový podvozek, kola, akrobatickou palivovou nádrž, kužel a podrobný obrázkový návod. ... více »

Klasický cvičný hornoplošník pro dvoudobé motory 6,5-8 ccm celobalsové konstrukce. Křídlo s polosouměrným profilem o velké nosné ploše zaručuje výborné vlastnosti i v letu na zádech; přitom zajišťuje dobré vlastnosti i při nízkých rychlostech. Díky tomu je Classic 40 "přístupný" pro úplné začátečníky, ale dobře si s ním o víkendech dobře zalétají a zarelaxují i zkušení piloti. Křídlo je dvoudílné; podvozek je tříkolový s řiditelnou příďovou nohou. Trup je klasická "bedýnka" s balsovými bočnicemi a překližkovými přepážkami, ocasní plochy jsou konstrukční celobalsové. Podvozek je tříkolový, drátový, s řiditelnou příďovou nohou.

Stavebnice obsahuje polyesterovou fólií potažené křídlo, trup a ocasní plochy (závěsy kormidel jsou již zalepeny), motorové lože, kompletní sadu drobného příslušenství, předohýbaný drátový podvozek, kola, akrobatickou palivovou nádrž, kužel a podrobný obrázkový návod.



Rozpětí [mm]1445
Délka [mm]1145
Hmotnost [g]2250
Plocha křídla [dm2]33
Doporučený objem nádrže [ml]200 - 300
Ovládané funkceS,V,K,M
Náročnost stavbyS1,S2
Náročnost pilotážeP1
Doporučený pohon a RC vybavení:
Motor Vrtule Serva RC souprava
MVVS 6,5GFS MA 10x6" 4x HS-422 min. 4 kanály
ASP S40A MA 10x6""

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ