PH033 SONIC 4.1ccm 1330mm rozp.ARF dolnoplošník

Kód
4ST16013
Značka
PHOENIX MODEL
Dostupnost
Zrušená položka

Cvičný dolnoplošník pro motory 3,5-4,6ccm s polosouměrným profilem, ovládaná křidélka, směrovka a výškovka. Konstrukční trup a nosné plochy.

Pokračovací dolnoplošný model pro nácvik akrobacie pro dvoudobé motory 3,5-5 ccm. Dolnoplošný Sonic má klasický celobalsový trup, konstrukční křídlo s polosouměrným profilem o velké nosné ploše zajišťuje výborné vlastnosti pro akrobacii i "způsobné chování" pro méně zkušené ploty, kteří právě přecházejí z hornoplošného Sonicu. Podvozek je tříkolový s řiditelnou příďovou nohou. Stavebnice obsahuje trup, křídlo a ocasní plochy potažené nažehlovací fólií, plastové motorové lože pro spalovací motory, drátový podvozek, palivovou nádrž, vrtulový kužel, lehká kola, sadu příslušenství a návod. ... více »

Pokračovací dolnoplošný model pro nácvik akrobacie pro dvoudobé motory 3,5-5 ccm. Dolnoplošný Sonic má klasický celobalsový trup, konstrukční křídlo s polosouměrným profilem o velké nosné ploše zajišťuje výborné vlastnosti pro akrobacii i "způsobné chování" pro méně zkušené ploty, kteří právě přecházejí z hornoplošného Sonicu. Podvozek je tříkolový s řiditelnou příďovou nohou.

Stavebnice obsahuje trup, křídlo a ocasní plochy potažené nažehlovací fólií, plastové motorové lože pro spalovací motory, drátový podvozek, palivovou nádrž, vrtulový kužel, lehká kola, sadu příslušenství a návod.



Rozpětí [mm]1330
Délka [mm]1040
Hmotnost [g]1790
Plocha křídla [dm2]28.5
Doporučený objem nádrže [ml]150 - 200
Ovládané funkceS,V,K,M
Náročnost stavbyS1
Náročnost pilotážeP2
Doporučený pohon a RC vybavení:
Motor Vrtule Serva RC souprava
ASP 25A MA 9x5 4x HS-422 min. 4 kanály
ASP S32A MA 10x5""

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ