Čístící prostředek ULTIMATE DIRT-OFF, 500 ml

Kód
UR0910
Značka
Ultimate Racing
Dostupnost
Cena:
349 Kč
s DPH

Jedná se o čisticí prostředek pro RC-auta Dirt-Off Ultimate. Ve společnosti Ultimate Racing si uvědomujeme, jak důležité je čištění a údržba RC vozidel. Čisté a dobře udržované auto bude vždy rychlejší a spolehlivější. Dirt-Off je víceúčelový čistič, který lze použít u všech typů RC vozidel. Díky svému specifickému složení je schopen proniknout a odstranit vodní kámen z jakýchkoli ulpívajících částic nečistot, jako je bláto, mastnota, špína a obecná špína. Dirt-Off je velmi účinný na kovy a plasty, čistí jakoukoli součást a zároveň ji maže a chrání před korozí. Díky nastavitelnému rozprašovači se snadno rozptyluje a roztírá a zanechává ochranný film, který zabraňuje hromadění nečistot. ... více »

Jedná se o čisticí prostředek pro RC-auta Dirt-Off Ultimate. Ve společnosti Ultimate Racing si uvědomujeme, jak důležité je čištění a údržba RC vozidel. Čisté a dobře udržované auto bude vždy rychlejší a spolehlivější.

Dirt-Off je víceúčelový čistič, který lze použít u všech typů RC vozidel. Díky svému specifickému složení je schopen proniknout a odstranit vodní kámen z jakýchkoli ulpívajících částic nečistot, jako je bláto, mastnota, špína a obecná špína. Dirt-Off je velmi účinný na kovy a plasty, čistí jakoukoli součást a zároveň ji maže a chrání před korozí.

Díky nastavitelnému rozprašovači se snadno rozptyluje a roztírá a zanechává ochranný film, který zabraňuje hromadění nečistot.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ