PGYTECH Univerzální sada pro akční kamery (P-GM-138)

Kód
PGB695
Značka
PGYTECH
Dostupnost
Cena:
1 490 Kč
s DPH

Extrémně prostorný a lehký organizér pojme vaši kameru a příslušenství, například mini výložníky, čtečky paměťových karet, krátké kabely nebo různé držáky. Přihrádky zajišťují pořádek a určují místo pro každé příslušenství. Nahoře je navíc vnitřní kapsa na suchý zip s dalšími přihrádkami. Organizér je navíc vyroben z vysoce kvalitních materiálů: nylon a 3 vrstvy materiálu EVA. Taška je navíc nárazuvzdorná, takže vaše příslušenství je chráněno před jakýmkoli poškozením.

Extrémně prostorný a lehký organizér pojme vaši kameru a příslušenství, například mini výložníky, čtečky paměťových karet, krátké kabely nebo různé držáky. Přihrádky zajišťují pořádek a určují místo pro každé příslušenství. Nahoře je navíc vnitřní kapsa na suchý zip s dalšími přihrádkami. Organizér je navíc vyroben z vysoce kvalitních materiálů: nylon a 3 vrstvy materiálu EVA. Taška je navíc nárazuvzdorná, takže vaše příslušenství je chráněno před jakýmkoli poškozením. Stativ lze také použít jako selfie tyč, protože je skládací. Stativ se k fotoaparátu připojuje pomocí držáku, který se skládá ze tří kolíků. Stativ je navíc vyroben z měkké gumy, takže vám rozhodně nevyklouzne z rukou. Stativ se navíc rychle skládá a je kompaktní, takže jej můžete vzít kamkoli. Popruh je kompatibilní s téměř jakoukoli kamerou s držákem typu GoPro. Produkt také drží fotoaparát pevně, takže můžete snadno o ... více »

Extrémně prostorný a lehký organizér pojme vaši kameru a příslušenství, například mini výložníky, čtečky paměťových karet, krátké kabely nebo různé držáky. Přihrádky zajišťují pořádek a určují místo pro každé příslušenství. Nahoře je navíc vnitřní kapsa na suchý zip s dalšími přihrádkami. Organizér je navíc vyroben z vysoce kvalitních materiálů: nylon a 3 vrstvy materiálu EVA. Taška je navíc nárazuvzdorná, takže vaše příslušenství je chráněno před jakýmkoli poškozením.

Stativ lze také použít jako selfie tyč, protože je skládací. Stativ se k fotoaparátu připojuje pomocí držáku, který se skládá ze tří kolíků. Stativ je navíc vyroben z měkké gumy, takže vám rozhodně nevyklouzne z rukou. Stativ se navíc rychle skládá a je kompaktní, takže jej můžete vzít kamkoli.

Popruh je kompatibilní s téměř jakoukoli kamerou s držákem typu GoPro. Produkt také drží fotoaparát pevně, takže můžete snadno ovládat režim POV. Stačí nasadit řemínek na ruku, zapojit kameru a máte hotovo. Odteď můžete bezpečně nahrávat videa například při jízdě na kole.

Materiál pásu je pružný, pohodlný, bezpečný pro vaši pokožku a životní prostředí a propustný pro vzduch. Řemínek si můžete zapnout na zápěstí nebo paži podle svých preferencí. Kameru navíc můžete otočit až o 360 °, abyste mohli zachytit zvláštní okamžiky z nejlepšího možného úhlu.

Ortéza je kompatibilní s popruhy batohu až do tloušťky 10 mm a šířky 65 mm. Díky držáku fotoaparátu, který je vyroben z vysoce kvalitního materiálu, bude vaše kamera bezpečně držena na popruhu batohu.

Součástí balení:
Přepravní kufr
Akční kamera Prodlužovací tyčový stativ Mini
Držák popruhu na akční kameru
Akční kamera na zápěstí a řemínek na zápěstí

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ