Přepravní obal pro větroně, 175cm

Kód
DPSR175
Značka
D-Power
Dostupnost
Cena:
2 490 Kč
s DPH

Přibližné vnější rozměry: 175x34x11 cm.

Batoh pro pohodlnou a bezpečnou přepravu větroně. Hlavní vnitřní kapsa na křídla o velikosti přibližně 175x34cm je uzaviratelná zipem a je rozdělena látkou zabraňujícím polovinám křídla vzájemnému kontaktu a poškození. Vedlejší vnitřní kapsa je svými rozměry cca 88x25cm vhodná pro uložení motýlkových ocasních ploch které jsou na svém místě drženy pásky suchého zipu. Trup je předkem zasunut do pevného textilního vaku, zadní část trupu je upevněna pruhy suchého zipu. Ramenní pásy umožňující nosit obal na zádech jako batoh jsou nastavitelné. ... více »

Batoh pro pohodlnou a bezpečnou přepravu větroně. Hlavní vnitřní kapsa na křídla o velikosti přibližně 175x34cm je uzaviratelná zipem a je rozdělena látkou zabraňujícím polovinám křídla vzájemnému kontaktu a poškození. Vedlejší vnitřní kapsa je svými rozměry cca 88x25cm vhodná pro uložení motýlkových ocasních ploch které jsou na svém místě drženy pásky suchého zipu. Trup je předkem zasunut do pevného textilního vaku, zadní část trupu je upevněna pruhy suchého zipu. Ramenní pásy umožňující nosit obal na zádech jako batoh jsou nastavitelné.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ