Elektronický vypínač Power Switch

Kód
3SK6054
Značka
SKY RC
Dostupnost
Cena:
439 Kč
s DPH

Miniaturní elektronický vypínač pro přijímačové akumulátory 4-12 V s NiCd/NiMH a LiPo režimem s LED indikátorem stavu nabití. Ochrana proti hlubokému vybití v LiPo režimu. Ideální především pro RC auta, vč. držáku "čipu" pro počítání kol.

Tlačítkem ovládaný elektronický vypínač 4-12 V max. 10 A s LED indikátorem napětí umožní nahradit klasický mechanický vypínač pro napájení palubní elektroniky vašeho modelu. Odstraní tak možné problémy se spolehlivostí mechanického kontaktu vypínače zvláště v tak náročném prostředí, jako jsou RC auta. Vypínač je uzavřen v plastovém pouzdru, dodávaném s 2 výměnnými zadními víčky – jedno má 3 montážní patky pro upevnění na držák transponderu („čipu“ pro počítání kol); druhé víčko bez patek použijete pro upevnění do modelu pomocí oboustranné lepící pásky. Napájecí zásuvka je univerzální, umožňující připojení akumulátorů se servokonektory Futaba (s výstupkem na boku) i Hitec/JR (bez výstupku). Výstupní servokonektor je Hitec/JR. Power Switch má dva provozní režimy: pro NiCd/NiMH akumulátory - se čtyřstupňovou indikací stavu ( ... více »

Tlačítkem ovládaný elektronický vypínač 4-12 V max. 10 A s LED indikátorem napětí umožní nahradit klasický mechanický vypínač pro napájení palubní elektroniky vašeho modelu. Odstraní tak možné problémy se spolehlivostí mechanického kontaktu vypínače zvláště v tak náročném prostředí, jako jsou RC auta.

Vypínač je uzavřen v plastovém pouzdru, dodávaném s 2 výměnnými zadními víčky – jedno má 3 montážní patky pro upevnění na držák transponderu („čipu“ pro počítání kol); druhé víčko bez patek použijete pro upevnění do modelu pomocí oboustranné lepící pásky. Napájecí zásuvka je univerzální, umožňující připojení akumulátorů se servokonektory Futaba (s výstupkem na boku) i Hitec/JR (bez výstupku). Výstupní servokonektor je Hitec/JR.

Power Switch má dva provozní režimy:

  • pro NiCd/NiMH akumulátory - se čtyřstupňovou indikací stavu (<20%, 20-59%, 60-79%, 80-100%) pomocí tříbarevné LED
  • pro LiPo akumulátory (2S) - se čtyřstupňovou indikací stavu (<20%, 20-59%, 60-79%, 80-100%) pomocí tříbarevné LED a ochranou proti hlubokému vybití (6,2 V).

Sada vypínače obsahuje: vypínač PowerSwitch s kabely s namontovaným zadním víkem s patkami, zadní víko bez patek, 4 samořezné šrouby, návod.

Napájení (stejnosměrné) [V]4 - 12
Max. proud [A]10
Délka [mm]22.5
Šířka [mm]16
Výška [mm]8.5
Hmotnost [g]7

Pozn.: Jsou uvedeny rozměry těla vypínače se zadním víčkem bez patek.

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ