Himoto Monster Truck 1/16 RTR 2,4GHz - červená

Kód
HME16XM-R
Značka
Himoto
Dostupnost
Cena:
3 290 Kč
s DPH

Model Monster Trucku v měřítku 1:16 s náhonem 4WD poháněný stejnosměrným elektromotorem je dodáván v RTR setu včetně RC soupravy 2,4Ghz, pohonného akumulátoru a síťového nabíječe. Červená karosérie.

Modely v měřítku 1:16 konstrukčně vycházejí z modelů větších měřítek a jsou určeny pro rekreační jízdu případně jako první RC model v této kategorii. Jejich konstrukce i zvolený pohon elektromotorem zajišťují bezproblémový provoz a nenáročnou údržbu. Jsou vhodné jak pro provoz doma, tak venku, ale vzhledem k jejich velikosti je nutné brát zřetel na zvolený terén, který by neměl být neúměrně náročný. Konstrukce podvozku je převážně plastová, ale na exponovaných místech, jako jsou poloosy, držáky tlumičů, spojovací tyče apod. je použit kov. K pohonu je použit stejnosměrným motorem velikosti "380", který přes stálý převod a diferenciály pohání všechna čtyři kola. Ty jsou nezávisle zavěšena a odpružena olejovými tlumiči s vinutými pružinami. Spojovací tyče jsou vybaveny pravo/levým závitem, což umožňuje nastavení geometrie podvozku, což není u této velikosti zcela běžné. Motor vybavený chladičem je ovládán stej ... více »

Modely v měřítku 1:16 konstrukčně vycházejí z modelů větších měřítek a jsou určeny pro rekreační jízdu případně jako první RC model v této kategorii. Jejich konstrukce i zvolený pohon elektromotorem zajišťují bezproblémový provoz a nenáročnou údržbu. Jsou vhodné jak pro provoz doma, tak venku, ale vzhledem k jejich velikosti je nutné brát zřetel na zvolený terén, který by neměl být neúměrně náročný.

Konstrukce podvozku je převážně plastová, ale na exponovaných místech, jako jsou poloosy, držáky tlumičů, spojovací tyče apod. je použit kov. K pohonu je použit stejnosměrným motorem velikosti "380", který přes stálý převod a diferenciály pohání všechna čtyři kola. Ty jsou nezávisle zavěšena a odpružena olejovými tlumiči s vinutými pružinami. Spojovací tyče jsou vybaveny pravo/levým závitem, což umožňuje nastavení geometrie podvozku, což není u této velikosti zcela běžné. Motor vybavený chladičem je ovládán stejnosměrným obousměrným regulátorem otáček. Ovládání zajišťuje dvoukanálová, volantová RC souprava pracující v pásmu 2,4Ghz.

Součástí setu je kompletně sestavený model (červený), osazený RC soupravou, motorem, regulátorem a pohonným akumulátorem. Součástí je i síťový nabíječ.

Délka [mm]251
Šířka [mm]216
Výška [mm]120
Rozvor [mm]174

Ke správnému fungování webových stránek a k analýzám návštěvnosti používáme soubory cookies. Používáním webu souhlasíte s jejich užitím. BERU NA VĚDOMÍ